Logo Het Menneke

Ontbijten in stijl, dat doe je bij Het Menneke

Foto ontbijten

Niets om een dag beter in te zetten dan een gastronomisch ontbijt. Ben je niet blijven overnachten? Onze deur staat steeds open om je een overheerlijk ontbijt te serveren.

Je kan, net zoals bij je thuis ontbijten in een gezellig huiselijke sfeer, maar wordt bediend alsof je op restaurant zit. Bij Het Menneke combineren we het beste van beiden. Een kwalitatief ontbijt tegen een juiste prijs, dat is wat je bij ons mag verwachten.

Indien je niet overnacht bij Het Menneke en toch wenst te ontbijten, wees zeker welkom. We laten je graag mee genieten van ons welbesproken ontbijt.
Bekijk hier ons assortiment

Verse Producten

We hechten erg veel belang aan de versheid van onze producten. Voor het bereiden van een gastronomisch ontbijt is het werken met dagverse producten onontbeerlijk.

Wanneer word je verwacht?

Ben jij een vroege vogel, of slaap je liever een uurtje langer? Geen enkel probleem! Als je wenst te ontbijten, kan dat iedere dag tussen 8u30 en 11u. Op zondag is het ontbijt enkel op reservatie.

Bottom top image

SHOPPEN

Hasselt is dé winkelstad van België. Niet alleen de hoofdstraat heeft vele winkels maar ook in de authentieke zijstraten pronken verschillende boetiekjes en Belgische en internationale ketens.

ETEN

In onze Hoofdstad van de Smaak kan je terecht voor een gastvrij en bourgondisch onthaal. De talrijke uitstekende restaurants en gezellige eethuisjes zullen je zeker weten te bekoren.